Banner01

Klinikken

Klinikken

Direkte oppgjør

Vi har direkte avtale med HELFO slik at om du har krav på refusjon på tannbehandling vil dette skje direkte, det vil si at du betaler redusert pris her hos oss og vi får oppgjøret direkte fra HELFO.

Undersøkelse

Rutineinnkalling omfatter undersøkelse, to røntgenbilder, puss og rens.

Vi tilbyr innkallingsavtaler pr sms og/eller post.

 

Bittskinne

Ved alvorlig tanngnissing eller kjeveleddsproblemer/smerter kan det være til hjelp å få fremstilt en bittskinne til bruk om natten. 

Bleking

Vi fremstiller individuelt tilpassede blekeskinner som du kan bruke i mange år. Du får med CE-merket velutprøvd blekemiddel som brukes i skinnene hjemme. Dette er den mest skånsomme metoden og mest lønnsomme på sikt. For sterke blekemidler er ikke bra. Derfor bruker vi svakere, mer skånsomme midler som får virke i lengre tid.

Innkallingsavtaler

Vi tilbyr innkallingsavtaler der vi innkaller pasienten enten via sms, post, epost eller over telefon. På disse innkallingstimene utføres vanligvis undersøkelse, 2 røntgenbilder, rens og puss av tennene.

Tannlegeskrekk

Hos oss er det viktig at pasienten ikke føler seg utrygg. Vi har stort fokus på en god opplevelse i tannlegestolen. Der det er nødvendig kan pasienten få sedasjon før behandling. 

Hvite fyllinger

Finner tannlegen hull i tennene repareres dette med hvite fyllinger.

Vi erstatter også amalgamfyllinger med hvite fyllinger om det er nødvendig. 

Rotfylling

Hvis tannens nerve er skadet må det gjøres en rotfylling. Nervevevet fjernes og erstattes av en rotfylling. 

Estetisk tannbehandling

Vi utfører kosmetisk behandling i form av fasetter, kroner, bleking og utskifting av gamle fyllinger.

Kroner/Fasetter

Er skaden på en tann for stor til at en vanlig fylling kan bygge opp tannen igjen kan man i mange tilfeller lage en krone, eller en fasett. Det vil si en porselen erstatning som er nøyaktig tilpasset din tann.

Visdomstenner

Der det er indikasjon fjernes visdomstenner. Etter vurdering av allmenntannlegen fjernes tannen hos kirurg eller av allmenntannlegen selv.

Snorkeskinne

Ved alvorlige snorkeplager kan vi fremstille en snorkeskinne som kan lindre plagene, dette kan være et alternativ til kirurgi.

Akutt hjelp

Du vil raskt få hjelp av en av våre tannleger om du har behov for akutthjelp. Vi holder åpent alle virkedager, også hele sommeren og i skolens ferier.